PDA

View Full Version : Jak pomóc?

xqxqxqx
17-07-2008, 13:34
:rolleyes:Witajcie drogie mamusie i tatusiowie
mam pytanie, jak radzicie sobie z różnymi problemami, dolegliwościami u dzieciaczków? jakie stosujecie leki i co jest skuteczne?
mam nadzieje, że podzielicie się swoim doświadczeniem,żebyśmy wspólnie znaleźli naprawde skuteczne metody i lekarstwa, żeby szybciutko ulżyc cierpieniom maluszków, żeby obyło sie bez testowania 100 wynalazków
zapraszam :o

xqxqxqx
17-07-2008, 13:38
teraz jak jest gorąco na dworze , czasem trudno właściwie naszykować bobasa na spacer, pojawiają sie potówki. jakie macie szybkie metody na pozbycie sie ich? można potówki przecierać spirytusem salicylowym?

poXoXna10
21-07-2008, 11:43
Jeśli macie jekieś pytania , problemy z waszymi małymi pociechami chętnie wam pomogę

brooke7
25-07-2008, 11:23
jak jest gorąco to nie ubieram mojej córci w nic oprócz body i jest jej dobrze, jak ja się pocę to jej musi być gorąco, także na spacerze dzięki temu nie marudzi i jest nam przyjemnie, ma niecały miesiąc ale myślę że nie ma tu wielkiej różnicy, poza tym w osłoniętym wózku i tak za bardzo wiatr nie wieje więc dzidziusiowi i tak ciepło, a w razie wiatru zawsze można coś narzucić np pieluszkę