|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Starania o dziecko Wasza droga do spłodzenia potomka |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Kto planował z Was ciążę, a kto miał tzw. wpadkę? Ja zaplanowałam pierwszą ciążę, ale teraz czekam na miesiączkę i nie wiem, jak będzie... Czyli druga, to ewentualnie wpadka???!!!
Ostatnio edytowane przez mama : 24-06-2008 o 14:14. |
|
|
||||
|
||||
|
U mnie były dwie wpadki
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Planowane, i to dość długo... ale efekt już jest! Zaraz w zasadzie będzie!
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
mama, nie chce być wścibska, ale co tam u ciebie??? Kolejne, czy...
|
|
|
||||
|
||||
|
Witam!
Nie, powiedzmy był to fałszywy alarm, ale... nie mówię nie i w sumie, gdyby było inaczej, to wcale bym sie nie zmartwiła ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Pierwsza to wpadka , a druga planowana
|
|
|
||||
|
||||
|
Czyli, jak zwykle życie pisze własne scenariusze...
|
|
|
||||
|
||||
|
no proste pytanie a ja nie umiem dac jasnej odpowiedzi
bo bardzo chcielismy miec dziecko ale jakos nie umielismy sie zmobilizowac, wiec wlasciwie liczylismy na wpadke ![]() i super udalo sie, bez stresu, ze sie robi i nic nie wychodzi i bez szoku ze wpadka, wszystko wyszlo jak trzeba ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Witam...
ja juz po dwóch ciążach, obie planowane chociaż ta dru\ga miała się zdarzyc wg moich przewidywań po 3 miesiącach od rozpoczęcia starań a udała się chyba za pierwszym razem ) .... i w sumie dobrze bo mały ma w tej chwili juz pół roczku![]() pozdr |
|
|
||||
|
||||
|
U mnie pierwsza ciąża to była ewidentna wpadka, ale nie żałuję i nie chciała bym cofnąć czasu za nic...Myślę o drugim dziecku za jakieś kilka lat, ale szczerze nie potrafiła bym się starać o dziecko celowo, więc pewnie druga też będzie niespodzianką
, w końcu u mnie nie ma już takiej presji, jedną dzidzię mam, przyczyniłam się już do przyrostu naturalnego![]() ![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|