|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Karmienie dziecka O karmieniu piersią, butelką i o niejadkach... |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkie mamy,co podajecie swoim pociechom na śniadanie i kolację,bo mi już brak pomysłów co podawać??
|
|
|
|||
|
|||
|
Witaj Dancio, nie wiem ile Twoje dziecko ma lat ale chyba rocznik 2006? tak jak mój synek. Na śniadanko i kolacje podaje Alanowi często chleb z masłem i do tego twarożek ze śmietaną-on to uwielbia,czasem chleb z wędliną a na wędlinie rysuje ketchupem oczy,nos i usta, chleb z dżemem,zapiekankę z żóltym serem i troszke cebuli-robię ją w opiekaczu,czasem robie mu omlet na słodko(np.smaruje odrobiną nutelli) albo omlet posypuje żóltym serem,kiedy jest jeszcze na patelce-żeby sie roztopił.