|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| W oczekiwaniu na dziecko Klub Mam z Brzuszkami! |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Mam nadzieje, że w tym wątku doświadczone mamy doradza tym co oczekują co należy przygotować na czas przyjścia Maleństwa na świat
![]() Co jest potrzebne a co nie . Proszę o udzielanie się ![]() Z góry dziękuje ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A co chciałabyś wiedzieć wszystko od a do z co np ja kupowałam?? mogę stworzyć moją listę ale trochę to potrwa
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hmmm karola to moze zadawaj jakies pytania bo napewno sama juz o czyms myslalas mozemy tez po woli wszystko omowic
zeby ci sie chaos w glowie nie porobil od nadmiaru inf mozna podzieli na dzialy w sensie ubranka kapiel kosmetyki itp |
|
|
||||
|
||||
|
dobry pomysł Słoneczko żeby to podzielić
![]() - wanienka - mata antyposlizgowa - termometr kąpielowy - ręczniczek z kapturkiem - 3 duże ręczniki - 2 malutkie - taki rozkładany podkład nieprzemakalny (dobry tez do przewijania) - 2 myjki z frotte - wielka wyprofilowana gąbka (gdy musiałam kąpać synka sama) kosmetyki też pisać? co jeszcze dziewczęta ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hmm jesli chodzi o przybory kapielowe to tak
- absolutnie wanienka - mata poslizgowa bardzo przydatna ja mialam ja dopiero od 4 mies zycia malej kiedy nauczyla sie siedziec ale polecam od poczatku bo naprawde ulatwia - termometr byl dla mnie zbedny uzywalam lokcia - reczniczka z kapturkiem tez nie mialam i nie zaluje - ja mam tylko dwa duze reczniki - jesli chodzi o podklad to hmm pierwsze slysze ![]() - myjki sa o wiele lepsze od gabek bo i latwiej sie myje do tego mozna wyprac i bakterie sie tak nie zbieraja - gabki tez nie mialam hmmm poza tym co sikornik napisala to nie wiem czy cos jeszcze potrzebne moze inne mamy sie wypowiedza na ten temat a potem przejdziemy dalej ![]() - a no i zabawki ale to dopiero jak dzidzia bedzie siedziec |
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się ze słoneczkiem!Mam jedynie odmienne zdanie co do myjek!Mi było wygodniej dłonią myć maluszka.Ręcznik z kapturkiem jest dość wygodny ale nie niezbędny
No i jeszcze mnóstwo wacików Ale to już bardziej kosmetyczne![]()
|
|||
|
|||
|
A z ubranek ?.
|
|
|
||||
|
||||
|
Z uwagi na to, że prowadzę z mężem sklep internetowy juz nad tym tematem
siedziałam trochę i stworzyłam takową listę. Jest do pobrania na naszej stronce: www.modnybrzuszek.pl - po parwej stronie w dziale do pobrania. Nie chcę, żeby to zostało odebrane jako reklama Po propstu mam to i korzystałam z różnych opinii, nie tylko swojego doświadczenia jeśli chodzi o tą listę. Jest też lista wyprawkowa do szpitala ![]() Jedynie jeśli chodzi o ilości ciuszków to sama musisz zdecydować w zależnosci o jakiej porze roku rodzisz ![]() Ogólnie te listy musisz dostosować do siebie i dużo wyjdzie, że tak to nazwę w praniu. Bo to co innym podeszło nie koniecznie będzie dobre dla ciebnie i Twojego dzieciątka ![]() Ostatnio edytowane przez Nusiakova : 11-08-2009 o 20:04. |
|
|
||||
|
||||
|
ejonczyk ja tez mylam reka co to rzeczywiscie wygodne
|
|
|
|||
|