|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Starania o dziecko Wasza droga do spłodzenia potomka |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Dziewczyny
może wiecie, gdzie mogę nauczyć się naturalnych metod planowania rodziny? |
|
|
|||
|
|||
|
nie wiem gdzie mogą odbywać się takie kursy...ale polecam książkę z podstawami naturalnego planowania rodziny "Kiedy jestem płodna a kiedy nie" Alina Lichtarowicz, wydawnictwo UNIA....
pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
W aptekach sa takie urzadzenia, ktore wskazuja czy masz dni plodne czy nie plodne.. Byc moze zestawienie tego z kalendarzykiem moze okazac sie sukcesem. ja bym sie bala
![]() D |
|
|
|||
|
|||
|
ja kiedyś znalazłam w internecie szybki kurs, ale może popytaj dziewczyn które stosują i są doświadczone, one na pewno pomogą
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
demira, masz na myśli takie jednorazowe testy, podobne do tych ciążowych?
|
|
|
|||
|
|||
|
Chyba rozmawiacie o "Persenie"
podobno łatwe w użyciu i bardzo skuteczne...koszt ok. 300 zł, później trzeba kupić "płatki" do sprawdzania dni płodnych...pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
A Persen przyda się na ukojenie nerwów, jak okres będzie się spóźniał
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hhi to fakt
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
mami...napisz jak idą poszukiwania
![]() pozdrawiam K |
|
|
||||
|
||||
|
Ale te 5 minut rano na dospanie, to nęcąca sprawa...
![]() |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|