|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Pielęgnacja dziecka Jak dbacie o Wasze dzieci? |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
ja czasem mieszam kosmetyki firmami i nic mojej malej nie jest...
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
my nasłuchaliśmy się w szpitalu od pielęgniarek, że kosmetyki johnson's baby bardzo uczulają, a że ja jestem uczulona na niemal wszystkie kosmetyki, wyrzuciliśmy pudry i maści tej firmy. Przez pewien czas uzywaliśmy linomagu, ale sporo kosztuje, jak za taką małą tubeczkę, więc kupiłam w rossmannie krem dla maluchów z seri babydream, pasuje idealnie, zlikwidował podrażnienia od pieluszki i nie uczulił, a za 100 ml zapłaciłam chyba 6 zł. Jest naprawdę wart uwagi.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hej. Ja używam kosmetyków Bambino (zresztą produkuje je firma Nivea) i jestem bardzo zadowolona. Do pupy używałam Sudocremu jak Jaś był malutki, teraz stosuję Bambino - krem ochronny i jest super. Przede wszystkim tanio.
|
|
|
|||
|
|||
|
tak może z innej beczki,odkryłam ostatnio chusteczki Bobini jak dla mnie rewelka.nawilżające,nie kleją się później,za taką cenę warto
|
|
|
||||
|
||||
|
u nas króluje nivea
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
My używamy kosmetyków Hipp. Mają fajny zapach, bardzo delikatny
i nie podrażniają. Do pupy "nieśmiertelny" sudocrem" a co do chusteczek to Huggies Pure. Są grubsze, dobrze nawilżone no i rzeczywiście bezzapachowe. Bo wszystkie inne to po kilku paczkach zapach zaczyna mi przeszkadzać. Myślałam, że Nivea Pure będą też bezzapachowe ale nie są. |
|
|
||||
|
||||
|
witajce
Ja używam kosmetyków Bubchena. Na początku używałam Bambino ale mój mały bardzo sie na nie uczulił i przez pewien czas uzywałam Oilatum,ale koleżanka poleciła mi właśnie Bubchena i jestem bardzo zadowolona. Synek nie ma żadnych wysypek, a przy tym ładnie pachnie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja od samego początku używam całej serii Nivea Baby.
![]() Mój mały niema po nich żadnego uczulenia, a dodatkowo są to kosmetyki wnaprawdę w przystępnej cenie ![]() |