|
||
|
| ||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| Dziecko Pochwal się swoim dzieckiem |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Zakładam ten wątek dla wszystkich mamuś i tatusiów, których dzieci urodziły się w styczniu tego roku. Piszmy tu wszystko o naszych kochanych maluszkach ze stycznia!!!
Ostatnio edytowane przez lawenda : 23-06-2008 o 15:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Witam , mój synek urodził się 14.01.08 r.
Pozdrawiam Lidia |
|
|
|||
|
|||
|
witam moja corcia urodzila sie 4 stycznia a termin mialam na 31go Jak tam wasze maluszki sie rozwijaja Moja jest drobna i ciut slabsza ale i tak jestesmy bardzo z niej dumni w dniu narodzin wazyla 2.420kg teraz wazy 7 wiec nie jest zle
|
|||
|
|||
|
witam styczniowe mamy.moja pola urodzila sie 3 stycznia,choc miala termin na 23 grudnia.teraz ma juz 7 miesiecy(skonczy jutro)i rozwija sie nadpodziw dobrze.w wieku niecalych 4 miesiecy dostala pierwsze zabki,jak miala 5,5 miesiaca siedziala a w niecale 6 chodzila pchajac przed soba pudlo po pampersach.rosnie jak na drozdzach i daje nam tak wiele szczescia.pozdrawiam wszystkie styczniaki i ich mamy
|
|
|
|||
|
|||
|
to niezle viola moj wczesniaczek konczy 7 miesiecy za 2 dni i jeszce nie siedzi...Ale ona ma czas
|
|||
|
|||
|
Jestem mama Emilki
urodzilam 14 stycznia, niunia jest zywa, ruchliwa, od 3 miesiaca ma ząbki narazie tylko na dole...od 5 siedzi sama a od niedsawna chodzi podtrzymywana pod raczki czaem sie niepokoje, czy aby nie za szybko ale lekarz powiedzial ze kazdy szkrab rozwija sie indywidualnie. jedyny problem to alergia na bialka mleka krowiego karmilam piersia do 5 miesiaca, pozniej mala juz nie chciala piersi, nie wiem dlaczego. Napiszcie jak wasze szkraby styczniowe?? Pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
zapraszam mamy i dzieci wrzesien 2008
|
|
|
|||
|
|||
|
Nasz Kubuś urodzil się 12 stycznia 2008.
Jest cudownym, radosnym, pogodnym i uśmiechniętym dzieckiem. Płakał tylko gdy miał kolkę i teraz przy ząbkowanie troszkę popłakuje. |
|
|
|||
|
|||
|
heh to jak u nas
teraz czasem marudzi ale i tak placzem tego niemozna nazwac![]()
|
|||
|
|||
|
Dominika nawet kolki nigdy nie miala
![]()