|
||
|
| ||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Użytkownicy | Grupy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane |
| W oczekiwaniu na dziecko Klub Mam z Brzuszkami! |
Co nowego na MamaCafe.plPlecak czy tornister?Co jest lepsze dla dziecka - plecak czy tornister? Na co zwracać uwagę kierując się ich wyborem? Macie swoich ulubionych producentów, których warto polecić innym rodzicom? Dobrze zaopatrzone księgarnie W tym miejscu proponuję wypisywać miejsca/księgarnie, w których są dostępne podręczniki dla dzieci. Jak pogodzić szkołę dziecka z pracą Jak zorganizować plan działania w przypadku jak ja i dziecko mamy być na miejscu o 8? Zawozić dziecko na 7:15? i jechać do pracy? |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Dziewczyny chciała bym się dowiedzieć czy częstotliwość ruchów dziecka oraz nasilenie się ich o różnych porach świadczą o tym że dziecko po porodzie będzie np. prowadziło raczej nocny tryb zycia
. Ciekawa jestem czy sprawdziło się to u Was, bo jeśli tak to muszę przestawić się na nieprzespane noce, bo mój synuś jest bardzo aktywny w nocy i na wieczór. |
|
|
||||
|
||||
|
Hej moj synek tez szalal w godzinach wieczornych.Wydaje mi sie,ze to nie ma znaczenia.Teraz wieczorem pada na twarz po calym dniu szalenstwa a ma niespelna rok.
Pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Tylko moj syn ma 4,5 miesiaca![]() |
|
|
||||
|
||||
|
U mnie było tak samo synek szalał o pólnocy i o 6 rano a teraz Spi normalnie.To chyba nie ma znaczenia
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
O tak tu masz racje teraz jak zaczoł raczkowac to nie nadażam za nim biegac
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
U mnie dzieci biły rekordy (60 kilka ruchów podczas 40minutowego badania KTG). Po porodzie nadal są bardzo ruchliwi
|
|
|
||||
|
||||
|
Maja była bardzo bierna w brzuszku. Czasem nawet zastanawiałam się czy wszystko jest w porządku. Po porodzie bardzo dużo spała i w dzień i w nocy. Do tego stopnia, że to ja ją a nie ona mnie budziłam na karmienie. Teraz jest bardzo energiczna i w dzień śpi bardzo mało za to noc już od 3 miesięcy przesypia całą
|
|||
|
|||
|
Moje dziecię również było mało ruchliwe w brzuszku, podobnie jak
rachotka martwiłam się czy oby wszystko jest w porządku. Za to po porodzie, cały czas czuwał, miał kilka drzemek po 20 min, Także u nas się mały rozkręcił dopiero po tej stronie brzuszka ![]()
|
|||
|
|||
|
moje maleństwo rusza się wieczorami w dzień chyba śpi
oby po porodzie dało mi spać |
|
|
||||
|
||||
|
Mooja kruszynka rusza sie rano w dzień wieczorem...(Najczęściej) Jak Tylko usiąde to odrazu widać jak brzuszek faluje..Choc jest już to bardzo bolesne.Mam nadzieje ze po porodzie da mi troszeczkę odpocząć.
|